<!– Global site tag (gtag.js) – Google Analytics –>
<script async src=”https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=UA-90660516-1″></script>
<script>
window.dataLayer = window.dataLayer || [];
function gtag(){dataLayer.push(arguments);}
gtag(‘js’, new Date());

gtag(‘config’, ‘UA-90660516-1’);
</script>

Om oss

Beste kundeopplevelse

Vi vet at fornøyde kunden er den beste firmainvestering, derfor har vi valgt en broderimaskin med 15 nåler, som er en kjent japansk broderimaskin «Tajima». Kombinasjonen av data presisjon, teknologi og de beste trådene fra MADEIRA gir en effekt som vil tilfredsstille selv de mest krevende. Ingen av våre produkter reagerer på temperatur. (sjekk vaskeomvisning på produktet)

Vi har lang erfaring med å designe og utføre brodering av mønster, ornamenter og logo for klær og tekstiler. Vi broderer på spesielle materialer som for eksempel strikkevarer, bomull og polyester. Vår forretningsidé er å gi vanlige klær eller gjenstander for bruk i hverdagen unike egenskaper, som gjenspeiler eierens særpreg.

Vi kan tilby våre kunder et bredt utvalg av design, mønster og farger, og er overbevist om at alle, uavhengig av alder, kjønn og preferanser, vil finne et design som passer perfekt til sin smak.

Vi tilbyr produkter av høy kvalitet og sørger for kortest mulig leveringstid. Samtidig kan du være trygg på at arbeidet utføres med nøyaktighet og flid.

Lidenskap og kvalitet.

Den grunnleggende forutsetningen for Christiania Broderi er å tilby produkter av den beste kvaliteten til konkurransedyktige priser. Enten du leter etter en original gave til en du er glad i eller en elegant tillegg av bedriftens logo, kan du være sikker på at hos oss vil du finne den perfekte løsningen. Vi er i stand til å utføre de vanskeligste broderinger på:

T-skjorter,  Genser,  Luer,  hatter,  Håndklær,  Arbeidstøy,  Bager,  Vesker,  Sekker,  Skinn
(ta gjerne kontakt med oss om du er usikker på om vi kan brodere på dine plagg)

Varen kan vi pakke pent, og til og med sende til personen man ønsker. Brodering kan utføres fra den minste til den største størrelsen, 370 mm (høyde)og 520 mm (bredde). Vi gjør så godt vi kan for at du skal bli fornøyd med produktene. Kvaliteten vår kan bekreftes ut ifra bildene med brodering og kunders mening.