<!– Global site tag (gtag.js) – Google Analytics –>
<script async src=»https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=UA-90660516-1″></script>
<script>
window.dataLayer = window.dataLayer || [];
function gtag(){dataLayer.push(arguments);}
gtag(‘js’, new Date());

gtag(‘config’, ‘UA-90660516-1’);
</script>

Brodering utføres kun på kundens plagg**

Ønsker du å få brodert en tekst, design eller en logo på caps? Kanskje logoen til fotballaget ditt? Eller et design du har laget selv som du så gjerne skulle hatt brodert på capsen din?     Fyll ut kontaktskjema nå! Og få med deg et kjempe tilbud!

Christiania Broderi utfører høy kvalitets broderi på caps. Vi broderer på alle tekstiler. Fra lær og skinn til tynt tøy. Er det noe du lurer på om vi kan utføre er det bare å ta kontakt så svarer vi deg fortløpende.

 

 

Caps med brodert logo

Hvis du lurer på hvordan du kan kommunisere selskapets eksistens til potensielle kunder, kan caps med brodert logo være en god løsning. Dette er en lite påtrengende annonse av ditt eget merke som ikke vil belaste budsjettet ditt til det ytterste. Invester i caps med brodert logo og se hva du kan tjene på dem. En investering i klær med firmalogo kan gi drivstoff til virksomheten din. Det er en universell form for reklame. Uansett om du driver en liten kafé eller en elegant restaurant, vil caps med brodert logo absolutt fungere godt i ditt tilfelle.

Caps med brodert logo – hvordan skille seg ut

Broderi kan være en fin måte å merke arbeidsklærne til dine ansattes klær på. Å samle antrekk for ansatte vil vise en profesjonell tilnærming til å drive en virksomhet, og ansatte vil utvikle tillit. Kundens hyppige kontakt med selskapets logo, som vil vises på klærne, vil hjelpe vedkommende med å konsolidere bildet av merkevaren din i underbevisstheten. Caps med brodert logo kan også være en gave til kundene. Vi kan bruke dem som en gratis gave lagt til for eksempel kjøp. Dette er en sjanse til å fremkalle positive assosiasjoner med merkevaren din og etablere et langsiktig forhold til de