<!– Global site tag (gtag.js) – Google Analytics –>
<script async src=”https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=UA-90660516-1″></script>
<script>
window.dataLayer = window.dataLayer || [];
function gtag(){dataLayer.push(arguments);}
gtag(‘js’, new Date());

gtag(‘config’, ‘UA-90660516-1’);
</script>

BRODERI PÅ KLÆR

Vi broderer kun på kundens plag*

Broderi på klær

Nå slipper du å lete i butikken etter akkurat det designet du ønsker deg, det fikser vi for deg. Vi er spesialister på å lage brodering av logo på klær selv de mest komplekse. Hvis du kun skal ha et enkelt broderi på en t-skjorte eller om du skal ha et stort antall tekstiler tar vi alltid imot bestillingen.

Broderi på klær er en god måte å markedsføre et selskap, sports team eller kulturelle arrangementer. Hvis du trenger logoer, grafikk eller bokstaver brodert på klærne selskapet / idrettslag du kan bestille broderi på sine egne klær. Broderi utfører vi på både nye og brukte klær.

Vårt firma spesialiserer seg på ulike typer broderi på klær. Den originale broderi på klærne lar deg skille seg ut på en original og billig måte. Broderi på klær kan være i forskjellige former, eller vi kan brodere ulike påskrifter og slagord. Mønstre er laget av datamaskin, mens de er brodert med profesjonelle enheter. Tråder vi bruker er av høyeste kvalitet, takket være dem, ser broderi på klær seg godt ut og forverres ikke under langvarig bruk.

Velg et tekst eller design og la oss gjøre jobben! Du kan lage broderi på klær alene. Fyll ut kontaktskjema og få et pris som tilbakemelding.

Broderi på klær kan gjøres i forskjellige farger, på forskjellige stoff. Eksklusivt og originalt broderi på klær vil helt sikkert la deg skille seg ut fra de andre. Er det noe du lurer på om vi kan utføre din idéen er det bare å ta kontakt så svarer vi deg fortløpende. Hvis du har et problem med å velge broderi på klær for deg selv, dine slektninger, firma, skole, vennligst skriv kontakt oss så hjelper vi deg. 

Vi broderer på alle tekstiler. Fra lær og skinn til tynt tøy. Vårt broderi på klær kan ha forskjellige mønstre, skrifter, størrelser og farger. Vi vil ta alle kreative ideer om hvert nivå av fremgang, eller vi vil gi råd til et bedre alternativ. Vi bruker spesielle høyverdige verktøy for å lage slike broderier. 

 

Design

Broderi på klær

Trenger du logo, grafikk eller skrift brodert på klærne til bedriften din? Her kan du bestille spesifikt broderi til egne klær.
Vi gjør brodering i lite og store antall. Brodering på arbeidstøy er derfor godt egnet til bedrifter med både få og mange ansatte. Logo på arbeidstøyet er en fantastisk måte å skille seg ut på.

Broderingskort

Trenger du logo, grafikk eller skrift brodert på klærne til bedriften din? Her kan du bestille spesifikt broderi til egne klær.
Vi gjør brodering i lite og store antall. Brodering på arbeidstøy er derfor godt egnet til bedrifter med både få og mange ansatte. Logo på arbeidstøyet er en fantastisk måte å skille seg ut på.

SKILL DEG UT I MENGDEN!

Ønsker du trykk med logo, grafikk eller skrift til din bedrifts klær?  Her kan du bestille det. Vi har lang erfaring med å trykke tekst og logo på nær sagt alt slags tøy og tekstiler. Fyll ut kontaktskjemaet over, så gir vi deg en tilbakemelding om pris. Videre leverer du inn klærne eller artiklene til oss for trykk.

Vi gjør oppmerksom på at minste antall identiske trykk er 25 stk. Til gjengjeld får du som kunde trykk av høyeste kvalitet til en svært gunstig pris.

LOGO PÅ KLÆR

Logo på klær øker synligheten til ditt firma og får det til å skille seg ut i mengden.  Vi har lang erfaring med å utforme og plassere trykk på alle typer firma- og arbeidsklær.

Om du ikke har et spesifikt ønske om hvordan utformingen av trykket skal være – enten det er tekst, logo, grafikk eller annet – bistår vi deg i utformingen av et pent produkt ut i fra din idé.

Det er viktig for oss å oppfylle forventningene til kundene våre, være konkurransedyktige på pris, og levere de beste produktene.